Gündem

Başkan Ergün vatandaşla buluştu

MANİSA (İGFA) – Cumartesi gününü Muradiye Mahallesi’ne ayıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün’e, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Muradiye Eski Belediye Başkanlarından Münir Kibar, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Muradiye Mahallesi girişinde ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleşti. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ergün, yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Ergün’e, Muradiye Mahalle sakinleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek sözü verdi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -