Gündem

İzmit Belediyesi EYT’li işçilerin tazminatlarını ödedi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi’nin EYT’li işçilerinin tazminatlarının bir kerede sorunsuz şekilde ödenebilmesi için AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri mecliste arsa satışını reddetmişti.

Önceki gün yönetimiyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tazminatlarla ilgili elinden geleni yapacakları mesajını vermişti.

İzmit Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada EYT’li tazminatlarının ödenebilmesi için, İzmit Belediyesi’nin “Halk Ekmek ve Kreş” projeleri için satılan arsalardan elde edilen gelir tazminatlarının taksit ödemesi için kullanıldığı bildilrildi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe -