Gündem

Atıksu arıtma tesisi çalışmalarında sona gelindi

MERSİN (İGFA) – MESKİ Genel Müdürlüğü’nün, sözleşme bedeli 18 milyon 950 bin lira olan yapım işi kapsamında 1500 m³/gün kapasite 7 bin 500 eşdeğer nüfusa sahip, Toroslar İlçesi Gözne Korum Mahallesi mevkiinde bölgeye hizmet verecek olan Gözne Paket Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi’nde sona yaklaşıldı.

Toroslar İlçesi Gözne ve Ayvagediği Mahallelerini kapsayan bölgede oluşan atıksular vidanjörler vasıtasıyla taşınarak, merkezde bulunan kanalizasyon hatlarına indirek yollarla deşarj ediliyordu. Bu durumun önüne geçmek için, MESKİ tarafından daha sonra yapılması planlanan atıksu arıtma tesisi tamamlanıncaya kadar, bölgede yaşayan vatandaşlara daha hızlı hizmet vermek ve herhangi bir çevre kirliliğine neden olmamak için paket atıksu arıtma tesisi kurulumuna başlandı. Bölgedeki atıksuların toplanabilmesi ve vidanjörlerin döküm yapabilmesi için kurulacak olan paket atıksu arıtma tesisi, özellikle yaz aylarında zaman zaman yaşanan vidanjör çekimi ve koku problemlerini ortadan kaldıracak.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -