Gündem

Yayladan Denize Yaz Şenlikleri sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği ‘Yayladan Denize Yaz Şenliği’ etkinlikleri ile tatilcilere hafta sonları keyifli anlar yaşatıyor.

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca Pozantı ilçesi Tekir ve Kamışlı yaylalarında gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar halk müziği eşliğinde oyunlar oynayıp eğlendi. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı etkinlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı halk müziği ekibince konser düzenlenirken, bando ekibi de cadde ve sokaklarda konser vererek alana geldi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -