Ekonomi

Papara e-spor takımı satın alıyor

İSTANBUL (İGFA) – Papara CEO’su Emre Kenci, konuyla ilgili yakında duyuruyu yapacaklarını söyledi.

e-spor alanında izlenme oranlarını yakından takip ettiklerini ve bu alana çok inandıklarını belirten Kenci, var olan ürünleri daha kullanıcı dostu hale getirip tüketiciye sundukları belirterek, bunu sadece para transferi, ödemeler değil menkul kıymetler, sigorta gibi alanlarda da yaptıklarını kaydetti.

Türkiye’de sigorta poliçelerinin hala yüzde 70’nin fiziksel ortamda kesildiğini belirten Kenci, “Biz bunu da dijitalleştirmek istiyoruz. Finansal kapsayıcılığı biz aslında böyle geliştiriyoruz” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay -